Cara Mudah Buat Mesin Kebab (Vid) | Aneka Resepi Masakan 2017

Cara Mudah Buat Mesin Kebab (Vid)

Cara Mudah Buat Mesin Kebab | Video ni akan ajar cara macam mana nak buat mesin kebab. Mungkin kita boleh buat secara manual kan, tapi hasil dia akan kasar sikit sebab kita just kepal-kepal daging pada stick. Tapi yang ni memang osem, kalau menjadi buat, boleh pakai banyak kali. Dan yang paling penting, hasil kebab nanti licin cantik jer. 

Jom tonton video di bawah. Bahan-bahan kat kedai hardware banyak. :)

Selamat mencuba..
Jangan lupa share..


Cara Mudah Buat Mesin Kebab http://banyakresepi.blogspot.my/

Klik play okeh.. :)

DIY : CARA BUAT MESIN KEBAB :)
Posted by Aneka Resepi Masakan on Sunday, February 21, 2016


About Aneka Resepi Masakan

Blog yang mengumpulkan pelbagai jenis resepi terbaik untuk semua pengunjung. Terima kasih kerana terus setia bersama kami. Like Page Kami untuk memudahkan anda semua mendapatkan resepi - resepi terbaru yang enak dan lazat. Nyum! Resepi Tutorial Terbaek

0 Response to "Cara Mudah Buat Mesin Kebab (Vid)"

Post a Comment