Resepi Spaghetti Carbonara Prego (SbS) | Aneka Resepi Masakan 2017

Resepi Spaghetti Carbonara Prego (SbS)

Resepi Spaghetti Carbonara Prego | Boleh juga cuba kalau rasa tak nak makan nasi.. :)


Cara buat ada pada setiap gambar

Macam biasa, resepi disediakan di bawah Step by Step (SbS)...


Sumber : Kalaivani Vj





Didihkan air dengan sedikit garam dan minyak satu sudu. masukkan spaghetti.. tunggu smpai masak



Dah masak.. toskan.. ketepikan



Bahan-bahan:

Bawang Holland

Bawang putih

Sos Carbonara Prego

Sosej

Nak tambah ayam..capsicum.. macam-macam boleh jer..



Panaskan satu sudu minyak..



Tumiskan bawang putih dan bawang holland.. sekejap je ye..



Masukkan sosej tadi.. gaul lagi



Masukkan sos prego tadi.. kalau nak watery boleh tambah air sikit..



Masukkan sedikit ladah sulah dan garam..



Tuang atas spaghetti tadi...



Tadaa..!!

Hias la ikut selera masing-masing.. kalau add oregano dan cheese flakes memang lagi sedap..

Selamat mencuba...
Jangan lupa share...


About Aneka Resepi Masakan

Blog yang mengumpulkan pelbagai jenis resepi terbaik untuk semua pengunjung. Terima kasih kerana terus setia bersama kami. Like Page Kami untuk memudahkan anda semua mendapatkan resepi - resepi terbaru yang enak dan lazat. Nyum! Resepi Tutorial Terbaek

0 Response to "Resepi Spaghetti Carbonara Prego (SbS)"

Post a Comment