Resepi Pan Pizza Homemade (SbS) | Aneka Resepi Masakan 2017

Resepi Pan Pizza Homemade (SbS)

Resepi Pan Pizza Homemade | Mana-mana yang tiada oven tu tapi teringin nak makan pizza, boleh lah try macam saya ni.. Buat sendiri lagi sedaaap. Pastikan api kecik ya, masa masak pizza atas pan tu.. takut hangus pula Nak bakar pun boleh, bakar pada suhu 180-200c guna api atas bawah 10-15 minit

Macam biasa, resepi disediakan di bawah Step by Step (SbS)...

Sumber :  Afriena Chamexs
Join Group : Geng Masak Bersatu (GMB)









About Aneka Resepi Masakan

Blog yang mengumpulkan pelbagai jenis resepi terbaik untuk semua pengunjung. Terima kasih kerana terus setia bersama kami. Like Page Kami untuk memudahkan anda semua mendapatkan resepi - resepi terbaru yang enak dan lazat. Nyum! Resepi Tutorial Terbaek

0 Response to "Resepi Pan Pizza Homemade (SbS)"

Post a Comment